Een zakelijke groepsaccommodatie op de hei

Bent u op zoek naar een prachtige omgeving voor een zakelijke groepsaccommodatie of zakelijk overnachten in Mill? Bij De Lage Raam kunt u samen ‘op de hei’ bijeenkomen om in een rustgevende omgeving met uitzicht op de landerijen te overleggen. Behalve voor een korte vergadering of bijeenkomst, is er dus ook ruimte om een hele dag of zelfs meerdere dagen inclusief overnachting bijeen te zijn.

 

 

Een zakelijke groepsaccommodatie met goede wifi en een mooi uitzicht

Onze zakelijke groepsaccommodatie is de perfecte plek voor het houden van een vergadering, bijeenkomst of teambuildinguitje. Er is in de accommodatie voldoende ruimte om met een grotere groep samen te zijn. Ook is er de mogelijkheid om de groep tijdelijk op te splitsen in de vier afzonderlijke ruimtes. Doordat onze accommodatie voor één groep is, geniet u altijd van de nodige privacy, ook tijdens zakelijk overnachten. Bovendien is er op het gehele terrein een goede wifi-verbinding. Andere vergaderfaciliteiten beschikbaar zoals een beamer, whiteboard en een flip-over zijn tevens beschikbaar. Alle ingrediënten voor een geslaagde zakelijke groepsaccommodatie zijn dus bij ons aanwezig!

Zakelijk overnachten met het team

Middenin een intensieve brainstormsessie is het wenselijk om deze niet voortijdig af te moeten breken. Kies daarom voor onze trainingslocatie inclusief zakelijke overnachting en geniet van de rust van de landelijke omgeving. Zo bent u ervan verzekerd dat u de nodige creativiteit vasthoudt. Onze luxe locatie wordt tevens beschikbaar gesteld voor één klant, hierdoor heeft u tijdens zakelijk overnachten altijd volledige privacy.


CONTACT

Ontdek alle mogelijkheden van onze accommodatie

Bij De Lage Raam ontzorgen we u graag. Boekt u onze zakelijke groepsaccommodatie of komt u zakelijk overnachten in Mill? Laat ons weten wat u nodig heeft en wij regelen het voor u. Neem bij vragen gerust contact met ons op. U bereikt ons via 06-44167636 of door een e-mail te sturen naar info@delageraam.nl. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.


RESERVEREN